SÄHKÖASENNUSTYÖ
Itä-Helsingin Rakennuspalvelun työntekijät tekevät erilaisia sisä- ja ulkoperuskorjauksia pääkaupunkiseudulla. Huolehdimme kaikista yksityiskohdista koko työprosessin ajan. Työskentelemällä yrityksemme kanssa korjaukset tapahtuvat sujuvasti ja laatu pysyy korkealla.
Tarjoamme ammattisähköpalvelua.
Itä-Helsingin Rakennuspalvelu tarjoaa palveluja kaikenlaisille sähkötöille, sertifioitu sähköasentaja tekee tarkastuksen, tarjoaa parhaan ratkaisun ongelman poistamiseen. Teemme erinlaisia sähkötöitä asunnoissa, liiketiloissa ja yksityisissä kiinteistöissä.

Tarjoamme sähköjäsrejestelmien asennuspalveluita, huoltoa ja korjausta. Poistamme sähköjärjestelmien viat ja korjaamme lattialämmityksen jne.

Suomen lakien ja määräysten mukaan tavallisen kuluttajan oikeudet suorittaa sähkötyöt ovat hyvin rajoitetut. Vain yksinkertaiset, vähäriskiset huoltotoimenpiteet, kuten pistorasian kannen vaihto tai lampun vaihto, voidaan suorittaa ilman lupia.

Hieman monimutkaisempi sähkötyö vaatii pätevän sähköasentajan, koska itse tekemäsi sähkötyöt voivat olla hengenvaarallisia. Sinun tulisi myös ottaa sähköasentaja mukaan yksinkertaiseen sähkötyöhön, jos et tiedä miten ne tehdään.

Tarjoamme täyden valikoiman sähkötyöpalveluja yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille.
Luovuttakaa sähkövirheiden korjaus ja huolto ammattilaisille!
Калькулятор стоимости
Ответьте на пару вопросов и получите расчет стоимости Вашего демонтажа
Какой у Вас тип дома?
Укажите количество комнат
+
Укажите виды работ
Требуется ли Вам вывоз мусора?
Есть ли у Вас лифт?
Ваше имя
Ваш e-mail
Ваш телефон
Jätä yhteydenottopyyntö
Nimi
Sähköposti
Aihe
Viesti
Projektit