Korjaus- ja viimeistelytyöt
Itä-Helsingin Rakennuspalvelun työntekijät tekevät erilaisia sisä- ja ulkoperuskorjauksia pääkaupunkiseudulla. Huolehdimme kaikista yksityiskohdista koko työprosessin ajan. Työskentelemällä yrityksemme kanssa korjaukset tapahtuvat sujuvasti ja laatu pysyy korkealla.
Korjaus- ja viimeistelytyöt
Itä-Helsingin Rakennuspalvelut toimii pääurakoitsijana asuntojen, omakotitalojen, liiketilojen kunnostamiseen Helsingissä, Epoossa ja Vantaalla. Toteutettavat saneeraus- ja saneerausprojektit voivat olla suuria tai pieniä. On tärkeää, että toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä se että lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia.

Talo, jossa asumme, on yksi tärkeimmistä paikoista elämässämme. Talon viihtyisyys ja kunnossa pitäminen on hyvin tärkeää. Remontit on helppo suorittaa, kun ammattilaiset suunnittelevat ja toteuttavat ne kunnolla. Pyrimme tekemään työt siten, että emme häiritse asukkaita ja naapureita. Paras lopputulos ja korjauksen laatu saavutetaan, kun kaikkia huoneiston tiloja korjataan samanaikaisesti, mutta on mahdollista myös suorittaa saneeraus erilliselle huoneelle tai tilalle.

Itä-Helsingin Rakennuspalvelut hoitaa pintaremontoinnit ennen talon tai huoneiston myyntiä. Jopa pienempien peruskorjausten jälkeen, asunnon arvo nousee. Ja kun ostat asunnon tai talon, remontin avulla uusi ostos muuttuu kodiksi, jossa jokainen huone on juuri sitä mitä tarvitset. Asuntojen ja talojen kunnostustöiden aikana saat myös sähköasentajan ja putkipalvelut kauttamme.

Teemme asuntoremontteja Helsingin, Vantaan, Espoon kaupunginosissa. Olemme osa <Luotettava kumppani> -verkostoa, joka osoittaa kaikkien vakuutusverojen ja muiden vastuiden asianmukaisen hoidon.

Tulemme mielellämme luoksenne yhdessä suunnittelemaan projektia ja teemme remontin toiveidesi mukaan.Itä-Helsingin Rakennuspalvelut tekee laadukkaita korjauksia kohtuulliseen hintaan!


Jätä yhteydenottopyyntö
Nimi
Sähköposti
Aihe
Viesti
Projektit