Putkityötyö / LVI-työt
Itä-Helsingin Rakennuspalvelu työntekijät tekevät pääkaupunkiseudulla erilaisia LVI-korjauksia. Huolehdimme kaikista yksityiskohdista koko työprosessin ajan. Työskentelemällä yrityksemme kanssa korjaukset sujuvat sujuvasti ja laatu pysyy korkealla.
Kylmän ja kuuman veden putkistojen, viemäröinnin, lämmitysjärjestelmien korjaus
Putkityöt viittaavat putkiasentajien tekemiin asennus- ja korjaustöihin. Yleensä putkityöt ymmärretään yksinkertaisesti vesi- tai viemäriputkiksi, mutta tähän voi sisältyä myös ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmien putkisto sekä erilaiset muut jätevesityöt

Kokemus ja ammattitaito ovat Itä-Helsingin Rakennuspalvelu -asiantuntijoiden hyveitä, monen vuoden kokemus sekä tieto nykyaikaisista vaatimuksista ja standardeista tekevät meistä luotettavia kumppaneita vaikeimmissakin korjauksissa. Oikea-aikainen putkien huolto tai korjaus säästää omaisuuttasi vakavilta vesivahinkoilta!


Yrityksemme tarjoaa seuraavat palvelut:


Vuotojen löytäminen putkista ja korjaustyöt
Huolto
WC istuimen vaihto ja huolto
Sekoittimien vaihto ja asennus
Ilmanvaihtoventtiilin säätö ja ilmastointityöt
Lattialämmittimien asennus ja huolto
Kylpyhuoneen kalusteiden vaihto, vanhojen kalusteiden purkaminen ja uusien asentaminen
Astianpesukoneiden ja pesukoneiden asennus
Vedenlämmittimien vaihto
Vesihuolto- ja lämmitysputkien käyttöikä riippuu käytetystä materiaalista, se voi olla 10-50 vuotta.

Suosittelemme vahvasti säännöllisiä tarkastuksia omaisuusvahinkojen estämiseksi.

Putken korjauksen aika, hinta ja menetelmä riippuvat putkien teknisestä kunnosta ja asennustavasta tiloissa.

Putkikorjausten hinta on aina tapauskohtainen. On myös syytä huomata, että näkyvien putkien palauttaminen tai korjaaminen on paljon helpompaa kuin rakenteiden sisällä olevat tai muuten piilotetut putket. Mikäli putkisto on tarkoitus tehdä rakenteiden sisällä oleville alueille, esimerkiksi lattian alla, rakenteet on normaalisti purettava ennen putkiston asentamista. Tyypillisesti alueilla, joilla on tehtävä suurempia purkutöitä, tehdään myös suurempia putkitöitä, kuten putkien korjauksia.

Mikäli Sinulla on sattunut putkivuoto, olemme valmiita tarjoamaan Sinulle kattavia palveluita vuodon aiheuttamien vahinkojen korjaamisesta kohteen täyskunnostukseen asti.

Jätä yhteydenottopyyntö
Nimi
Sähköposti
Aihe
Viesti
Projektit