ASUINTILOJEN KORJAUKSET
Itä-Helsingin Rakennuspalvelu tekee erinlaisia sisä- ja ulkoperuskorjauksia pääkaupunkiseudulla. Huolehdimme kaikista yksityiskohdista ja toivomuksista koko työprosessin ajan. Yhteistyössä yrityksemme kanssa korjaukset sujuvat huolettomasti ja laatu pysyy korkealla.
Korjaus- ja viimeistelytyöt.
Itä-Helsingin Rakennuspalvelut toimii pääurakoitsijana asuntojen, omakotitalojen, liiketilojen kunnostamiseen Helsingissä, Epoossa ja Vantaalla. Toteutettavat saneeraus- ja saneerausprojektit voivat olla suuria tai pieniä, mutta on tärkeää, että toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä se että lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia.

Talo, jossa asumme, on yksi tärkeimmistä paikoista elämässämme riippumatta siitä, onko se asunto tai omakotitalo, sinun on huolehdittava sen kunnosta. Remontit on helppo suorittaa, jos ammattilaiset suunnittelevat ja toteuttavat ne kunnolla. Pyrimme tekemään työt siten, että emme häiritse asukkaita ja naapureita. Parhaimmat ehdot ja korjauksen laatu saavutetaan, kun kaikkia huoneiston tiloja korjataan samanaikaisesti, mutta on mahdollista myös suorittaa saneeraus erilliselle huoneelle tai tilalle.

Itä-Helsingin Rakennuspalvelut tarjoaa pintaremontointia ennen talojen ja huoneistojen myyntiä, jopa pienempien peruskorjausten jälkeen, saat paremman hinnan myynnistä. Ja kun ostat asunnon tai talon, remontin avulla uusi ostos muuttuu kodiksi, jossa jokainen huone on juuri sitä mitä tarvitset. Asuntojen ja talojen kunnostustöiden aikana saat myös sähköasentajan ja putkiston palvelut kauttamme.

Teemme asuntoremontteja Helsingin, Vantaan, Espoon kaupunginosissa. Olemme osa <Luotettava kumppani> -verkostoa, joka osoittaa kaikkien vakuutusverojen ja muiden vastuiden asianmukaisen hoidon.

Kutsu meidät käynnille kotiisi, ja yhdessä suunnittelemme ja teemme remontin toiveidesi mukaan.

Jätä yhteydenottopyyntö
Nimi
Sähköposti
Aihe
Viesti
Projektit