Kylpyhuoneiden ja saunojen kunnostus
Yrityksemme harjoittaa viimeistelyä, jälleenrakentamista, korajauksia vaurioituneissa tiloissa ja on erikoistunut kylpyhuoneiden sekä saunojen korjaamiseen. Tiimissämme on kaikki tarvittavat asiantuntijat, jotka tuntevat erinomaisesti kaikki modernit materiaalit, vaatimukset ja standardit. Me toteutamme kaikki toiveesi luotettavalla ammattitaidolla.
Kylpyhuone ja sauna ovat tärkein paikka talossa!
Nykyään talojen sekä huoneistojen kylpyhuone ja sauna eivät ole ainoastaan tiloja henkilökohtaisen hygienian ylläpitämiselle. Toiminnallisuuden lisäksi kylpyhuonetilan tulee noudattaa tiettyjä esteettisiä standardeja, nykyaikaisia terveys- ja rakennestandardeja.

Nämä tilat on suositeltavaa kunnostaa luonnollisilla, moderneilla ja ympäristöystävällisillä materiaaleilla. Kaikkien nykyaikaisten rakennus- ja teknisten standardien noudattaminen on välttämätöntä. Ensi silmäyksellä tässä ei ole vaikeuksia, mutta on monia yksityiskohtia, jotka eivät näy tavalliselle käyttäjälle. Tästä syystä saneerauksessa tulisi siirtää vastuu kokeneelle yritykselle, joka voi suorittaa työt avaimet käteen -periaatteella. Ammattitiimimme auttaa laatimaan työsuunnitelman, suunnittelemaan ja suorittamaan kaikki tarvittavat työt ennen viimeistelyä.

Miten voimme auttaa teitä

Yrityksemme harjoittaa viimeistelyä, jälleenrakentamista ja kunnostamista tiloissa tapahtuneiden vaurioiden jälkeen ja on erikoistunut kylpyhuoneiden sekä saunojen korjaamiseen. Tiimissämme on kaikki tarvittavat asiantuntijat, jotka tuntevat erinomaisesti kaikki modernit materiaalit, vaatimukset ja standardit. He voivat toteuttaa toiveesi.


Edut työskenneltäessä kanssamme:

  • Edulliset kylpyhuoneen kunnostuskustannukset ja yksilöllinen lähestymistapa hinnoitteluun.
  • Asiantuntijamme on valmis käymään luonasi milloin tahansa sinulle sopivassa ajassa, arvioimaan korjauksen kustannuksen ja vastaamaan kysymyksiisi
  • Tarvittaessa valmistelemme suunnitteluprojektin, jossa otetaan huomioon kaikki mieltymyksesi.
  • Työskentelemme seuraavissa kaupungeissa sekä alueilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Uusimaa.
  • Käytämme korkealaatuisia, moderneja ja terveellisiä viimeistelymateriaaleja.
Soita meille, jotta voimme lähettää asiantuntijamme sinulle arvioimaan korjauksen kustannukset. Voit myös tutustua jo tehtyjen korjausten hintoihin ja tehdä oikean päätöksen.
Jätä yhteydenottopyyntö
Nimi
Sähköposti
Aihe
Viesti
Projektit